Noul primar al sectorului 1 Clotilde Armand (USR) l-a prezentat la întâlnirile cu angajaţii direcţiilor în calitate de consilier personal pe Daniel Doboş. Mai mult ea a anunţat că Doboş va fi viitorul şef al Poliţiei Locale s1. Doboş a fost condamnat pe viaţă pentru o dublă crimă în Germania Federală, dar a fost eliberat după 15 ani. Aceasta este informaţie seacă dată în exclusivitate de FLUX 24 şi preluată între timp de o parte a presei.

 

Şi de aici încep întrebările cheie.

 

”Am fost garda de corp a unui om de afaceri italian şi mi-am utilizat arma din dotare în 1992. În două rânduri. Oricine utilizează o armă se află sub incidenţa legii. Iar legile sunt stricte. Mi-am asumat această responsabilitate. O face oricare dintre oamenii care poartă o armă în viaţa civilă. Atacurile la care a fost expus VIP-ul meu au survenit treptat, iar dacă primul atac a fost cercetat fără o concluzie, al doilea a fost cercetat prin prisma primului.Concluzia a fost că trebuia să mă asigur că atacatorul avea o armă. Ceea ce ar fi însemnat să aştept până în momentul în care celălalt ar fi tras. Nu am făcut-o”, explica Doboş în 2016 când a apărut scandalul, dar dat fiind faptul că acesta era doar şeful USR Turda presa nu a insistat.

 

In sentinta Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996 se spune explicit că Daniel Doboş într-una din crime a ucis cu CRUZIME, iar în a doua cu PREMEDITARE. Ceea ce indică că era un killer profesionist.

 

Oficial, Doboş s-a lăudat că ar fi acţionat în Legiunea Străină.

 

Aceste informaţii au fost făcute publice odată cu scandalul apărut după ce Daniel Doboş a devenit liderul USR Turda. Dar Daniel Doboş consideră că cei 15 ani de închisoare pentru dubli crimă nu sunt relevanţi.

 

Articolul integral si foto la https://flux24.ro/intrebarea-cheie-in-cazul-dublului-criminal-al-lui-clotilde-a-omorat-pentru-mafia-italiana-15-ani-de-inchisoare-sunt-nerelevanti-spune-daniel-dobos/?fbclid=IwAR3V6Ph9Xl8sejAATvHbSnUCTLksIZNPTFNm0vfCiflmgf_tXm-GnVR-acI 

 

Sursa : www.flux24.ro