Avocatul George Botez, consilier local PSD, nu acceptă sub nicio formă încălcarea legii şi nu este dispus să uite conferinţa de presă organizată pe acoperişul Primăriei Ploieşti, conferinţă în care a fost prezentată alianţa dintre PNL şi USR-Plus.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Botez îi cere senatorului Dumitrescu să arate cum a putut folosi acoperişul pe post de sală de conferinţe:

In atentia domnului Iulian Dumitrescu, candidat liberal la presedentia Cons judeţean Prahova !
Stimate domn, am inteles ca v-ati hotarat sa cochetati cu legea ! Niciodata nu este prea tarziu ! Tocmai de aceea imi permit sa va rog ca din postura de mic Dumnezeu judetean sa va somati subordonatul pe linie de partid, respectiv primarul liberal Adrian Florin Dobre, sa puna la dispoziţia consilierilor locali ploiesteni actele prin care vi s-a pus la dispozitie acoperisul primariei pentru a face acea lansare a acelei aliante, act politic de neconceput intr-o primarie ! Noi, consilierii, am cerut-o dar, se pare ca dl Dobre are ceva de ascuns ! Si cum luni expira termenul de prezentare, ma gandeam ca ne-ati putea sprijini din postura dumneavoastră nou asumata, de cavaler al dreptatii, arhanghel al legalitatii si mancator de pesedisti din judetul Prahova ! Ca am inteles ca ati terminat deja Calarasiul ! Oricum, va mulţumesc anticipat pentru sprijin ! Cu stima, av Sorin George Botez, consilier local PSD