Liderii PSD Prahova şi PSD Ploieşti au mers la votul de la Referendumul pentru definirea familiei încă de la primele orele. Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova şi preşedintele CJ Prahova, Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, viceprimarul Cristian Ganea, consilierii locali George Botez, Stefan Dănescu şi Gheorghe Andrei şi-au exercitat dreptul constituţional la vot.

"Înainte de a fi politician sunt un cetăţean responsabil şi cred în puterea dreptului la vot. Nu am lipsit niciodată de la vreun scrutin şi nu o puteam face nici astăzi. Alături de colegii din PSD am mers să susţin familia tradiţională!", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

"Cred în familia tradiţională, în familia despre care am învăţat de la părinţi şi bunici. România trebuie să aibă identitate şi nu avem voie să ...împrumutăm orice nebunie de la occidentali. Sunt convins că acest referendum va trece, pentru că românii sunt tradiţionalişti", ne-a declarat consilierul local George Botez,

Referendumul pentru modificarea Constituţiei se desfăşoară pe 6 şi 7 octombrie, iar pentru validarea rezultatelor este nevoie de o prezenţă la vot de 30%.