Politica s-a mutat pe reţelele de socializare. O demonstrează cel mai nou conflict din PSD. Euforic şi probabil încercând să se răzbune pe partidul care a refuzat să îl trimită să mai doarmă în Parlament, fostul deputat Andrei Sava a postat pe Facebook un mesaj pentru protestatari, mesaj în care îl felicită în primul rând pe preşedintele Klaus Iohannis. Postarea lui Sava este surprinzătoare mai ales datorită faptului că fostul parlamentar nu a anunţat niciodată că pleacă sau ar intenţiona să plece din PSD. Dar probabil, Andrei Sava nu a uitat că a fost lansat în politică de Roberta Anastase şi a încercat să îşi mulţumească fosta şefă de partid.

Mesajul lui Sava a fost taxat imediat de către Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, printr-un comentariu acid la postarea fostului parlamentar

"Domnule Sava, si eu va respect opinia! Având in vedere ca ea se plasează in afara Partidului Social Democrat , al cărui membru sunteţi încă, pot spune 2 lucruri : 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a dvstra din partid . 2 Va doresc succes in activităţile dvstra viitoare la alte formaţiuni politice"., a scris Toader.

Andrei Sava a fost deputat de Prahova timp de două mandate. Primul mandat l-a obţinut din partea PDL, iar în cel de al doilea a reprezentat în Parlament PSD.