Focul de paie creat în jurul organizaţiei PSD Ploieşti de plecarea câtorva membri este dezamorsat, astăzi, chiar de viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti.

"Vreau să le transmit tuturor membrilor organizaţiei PSD Ploieşti, precum şi ploieştenilor, că nu mă retrag din nicio funcţie publică sau de partid.

Votul primit din partea dvs. la alegerile din iunie reprezintă, pentru mine, o mare responsabilitate şi sunt hotărât să continui activitatea în folosul cetăţenilor pentru a putea pune în aplicare programul PSD de guvernare locală.

Rămân acelaşi om în slujba ploieştenilor şi cred, în continuare, că în politică, şi nu numai, contează, în primul rând faptele şi mai puţin vorbele", a transmis liderul PSD Ploieşti printr-o declaţie de presă oficială.

Conform surselor din interiorul PSD Ploieşti, mia de demisii anunţată cu surle şi trâmbiţe de o parte a presei locale s-a concretizat doar într-un număr de 30 de demisii oficiale depuse la sediul partidului. Culmea este că cei 30 de demisionari sunt toţi angajaţi ai SGU Ploieşti.