Aleşii locali PSD, împreună cu viceprimarul Cristian Ganea, au reuşit suplimentarea sumelor alocate prin bugetul local destinate unităţilor de învăţământ din municipiul Ploieşti. Într-un comunicat de presă, aleşii PSD au anunţat sumele cu care a fost suplimentat bugetul:

"Consilierii Locali ai PSD Ploieşti au reuşit suplimentarea sumelor alocate unităţilor de învăţământ prin rectificarea bugetară în şedinţa extraordinară de astăzi.

Astfel, au fost suplimentaţi banii alocaţi pentru fiecare unitate de invatamant din Ploiesti, dupa cum urmeaza : liceelor cu  20.000 lei, scolilor si gradinitelor cu 10.000 lei,  şi Centrul de creşe cu 15.000 lei, la propunerea aleşilor social democraţi.

Suma stabilită iniţial în proiectul de rectificare bugetară era de 25.000 pentru unităţile de învăţământ, suma pe care am considerat-o insuficienta.

Stim ca prestatia jalnica a guvernului liberal sustinut de USR a facut ca noi toti sa asteptam cu ingrijorare inceperea noului an scolar, unitatile de invatamant nefiind asigurate cu cele necesare pentru desfasurarea unui proces normal si sigur de invatamant

Tocmai de aceea, prin propunerea noastra dorim să asigurăm fondurile necesare începerii noului an şcolar în condiţii de siguranţă, atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice şi personalul auxiliar din unităţile de învăţământ din municipiul Ploieşti.


Facem un apel la primarul liberal Adrian Dobre sa renunte la comoditatea si indolenta de care a dat dovada in intregul sau mandat, sa inteleaga urgenta acestei masuri si sa asigure imediat sumele alocate unitatilor de invatamant !"