După patru luni de tăcere, primarul Adrian Dobre şi-a descoperit, brusc, veleităţi de comunicator. (Nu vă faceţi probleme....Nu s-a uitat brusc în oglindă şi a învăţat să vorbească în public, ci şi-a luat un nou consilier de comunicare...)

Astăzi, mailurile jurnaliştilor prahoveni au fost luate cu asalt de comunicatele municipalităţii. Însă, la deschiderea mailurilor, surpriză! Nu era vorba despre comunicări despre rezolvarea unor probleme ale oraşului, ci despre declaraţii politice, emise de primar, în nume propriu, dar sub antetul Primăriei municipiului Ploieşti.

Iar declaraţiile despre care vorbim sunt doar nişte bombe de campanie electorală, semn că edilul Ploieştiului se grăbeşte să fure startul (la îndemnul şefilor săi din PDL) pentru ca nu cumva să fie tras de urechi după alegerile parlamentare din decembri.

Deşi, ocupă fotoliul de primar de patru luni, Adrian Dobre nu a înţeles că trebuie să separe administraţia de politică. De fapt, încă nu a priceput care sunt problemele reale are Ploieştiului, pentru că altfel ar fi reuşit să rezolve măcar una dintre ele....