Mutare interesantă pe piaţa politică prahoveană. După o primăvară în care senatorul Andrei Volosevici a luptat cu toate mijloacele pentru ca PSD şi ALDE să nu câştige fotoliul de primar al Ploieştiului, senatorul Andrei Volosevici este primit cu braţele deschide în partidul lui Călin Popescu- Tăriceanu. Ba mai mult, deputata Graţiela Gavrilescu, fosta candidată a ALDE la Primăria Ploieşti, a anunţat că Volosevici va primi locul doi pe lista formaţiunii politice pentru Camera Deputaţilor.

Gestul de a-l primi pe Andrei Volosevici poate fi privit ca o lipsă de curtoazie a reprezentanţilor ALDE, faţă de aliatul PSD şi ar putea duce la divergenţe grave între cele două formaţiuni politice.

Senatorul Volosevici a explicat că a ales să plece fiind  "nemulţumit de lipsa deciziilor din  Primăria Ploiesti" şi a precizat că va sprijinic echipa ALDE. În plus, Volosevici a anunţat că va fi urmat de mare parte din echipa sa, chiar dacă unii îşi vor pierde mandatul fiind consilieri locali (cel mai probabil s-a referit la Florin Neagu, consilier local PNL, care este angajat al cabinetului parlamentar al lui Volosevoici)

Volosevici a mai precizat că îl leagă de Adrian Dobre o prietenie de 20 de ani şi că "mai mult ca sigur", edilul Ploieştiului îl va ajuta în viitoarea campanie electorală.

Noi suntem curioşi cât va ţine povestea de dragoste dintre Andrei Volosevici şi ALDE...