Cererea Elenei Udrea de acum o săptămână de a renova, pe banii ei, celula în care era ţinută în arest a fost respinsă de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Răspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat după ce aceasta a fost eliberată din arest şi plasată în arest la domiciliu, în dosarul "Microsoft", pe 17 februarie, ea fiind din nou arestată miercuri, în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

În virtutea legii donaţiei, Elena Udrea a adresat conducerii Arestului Central al Poliţiei Capitalei o cerere în care a solicitat să i se permită să-şi renoveze celula. Udrea a menţionat că intenţionează să văruiască, să vopsească zăbrelele şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să pună tapet pe pereţi.

Elena Udrea s-a aflat în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft".

Pe 17 februarie, Udrea a fost plasată în arest la domiciliu, însă miercuri a fost din nou arestată, de această dată în dosarul "Gala Bute".