Noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis, a luat o primă decizie în calitate de preşedinte al PNL. Iohannis le-a cerut tuturor celor care au fost daţi afară din PNL sau au plecat din diverse motive, să revină în partid. 

”Îi invit înapoi în partid pe cei care, din varii motive, au crezut că le este mai bine în afara partidului”, a declarat Klaus Iohannis.

”Mulţumesc pentru votul de încedere. Este un vot copleşitor. Acest rezultat este, pentru mine, extrem de emoţionant. Am îndrăznit să vin în faţa dumneavoastră, care cred că are şanse să aducă victoria pentru PNL. Acest vot masiv este foarte frumos! PNL are foarte multe resurse, foarte mulţi oameni care sunt capabili să facă lucruri mari, foarte mulţi oameni care sunt deosebit de competenţi în domeniul lor. Acest lucru mă face să fiu convins că vom reuşi să schimbăm România în bine. Lumea are foarte mari aşteptări de la noi, foarte mulţi vin şi ne spun: credem că puteţi să faceţi lucruri bune pentru România. Suntem un mare partid, dar niciodată un partid nu poate fi prea mare şi niciodată nu trebuie risipite resursele unui partid”, a mai spus Klaus Iohannis.