http://makromedticaret.com/

 

Campania electorală a aruncat pe piaţă tot felul de promisiuni electorale, care mai de care mai trăznite. Din această categorie face parte şi promisiunea de a construi un spital municipal nou, "gogoaşă" lansată de liberalul Adrian Dobre.

Dobre nu le oferă ploieştenilor un proiect concret, ci nişte poze frumos colorate, copiate de pe Internet. Liberalii ar fi putut apela la serviciile unui arhitect, care le-ar fi făcut o propunere de proiect, dar au preferat să "fure" fotografiile de pe siteuri din Turcia şi Statele Unite, gândindu-se probabil că ploieştenii nu au ce să caute pe motoarele de căutare de acolo. Bine, e drept că arhitectul ar fi trebuit plătit, iar PDL-ul de astăzi este în mare criză financiară, mai ales după dispariţia din peisaj a fostului ministru Gabriel Sandu.

 

http://www.fastcodesign.com/1662004/designer-of-the-swiffer-cleans-up-the-modern-hospital

 

Oricum pozele copiate de pe Internet demonstrează că liberalii stau prost cu fondurile şi preferă să plătească o armată de postaci, în locul realizării unor proiecte reale.

Păcat că în timp ce Cristian Ganea, candidatul PSDm bate şantierele din Ploieşti pentru a finaliza la timp proiectele, liberalul Adrian Dobre promite spitale de jucărie.

Suntem convinşi că ploieştenii nu se vor lăsa păcăliţi de oamenii Elenei Udrea, Robertei Anastase, a lui Adrian Videanu sau Emil Boc şi vor vota proiectele concrete şi realizabile.

Sau cum spune o melodie în vogă în această perioadă...avioane de hârtie....

http://www.b-zion.org.il/pages_e/1293.aspx