Elena Udrea a fost dusă în urmă cu puţin timp în faţa magistraţilor Instanţei Supreme.

Este o zi decisivă pentru Elena Udrea, care va afla dacă va mai rămâne în spatele gratiilor. Magistraţii Instanţei Supreme judecă astăzi contestaţia depusă la măsura arestului preventiv. Udrea a fost arestată miercurea trecută pentru 30 de zile, ea fiind acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute". 

Între timp, avocaţii Elenei Udrea se plâng că cererile de confruntare cu denunţătorii nu au primit niciun răspuns. Este vorba despre solicitările depuse pe 2 şi 3 martie. Cu toate acestea, apărătorii spun că au strâns dovezi pentru a demonstra că banii din Gala Bute nu au ajuns în conturile Elenei Udrea.

Elena Udrea este pregătită să-şi susţină cauza în faţa magistraţilor astăzi, cînd va fi judecată cererea ei de eliberare din arest preventiv. Udrea vrea să cheme noi martori în dosarul "Gala Bute", în care este cercetată pentru luare de mită. Avocaţii Elenei Udrea spun că fostul ministru al Dezvoltării spera să fie confruntată deja cu denunţătorii, în condiţiile în care unul dintre ei a fost audiat chiar ieri la sediul DNA.

Elena Udrea a fost arestată preventiv săptămâna trecută în dosarul Gala Bute, în care e acuzată de fapte de corupţie, după ce Camera Deputaţilor a avizat favorabil solicitarea procurorilor DNA.