Proaspăt scăpat de presiunea mandatului prezidenţial, Traian Băsescu a ales să sărbătorească finalul celor zece ani petrecuţi la Cotroceni la o bere. A fost aşteptat de Elena Udrea şi de alţi membri PMP. Fostul şef al statului şi-a luat şi soţia la bere.

Udrea i-a făcut fostului şef de stat un cadou inedit la final de mandat: a urcat pe scena localului, unde de obicei se susţin concerte, şi a interpretat o melodie, alături de un alt participant la petrecere.
Elena Udrea a interpretat melodia "Delirul", una cu mesaj de despărţire obişnuită mai mult la petrecerile studenţeşti sau la cântările ad-hoc din jurul focurilor de tabără.

Printre cei care au ieşit la bere cu Traian Băsescu s-a numărat şi senatorul Andrei Volosevici, fost primar al Ploieştiului. Volosevici a stat la masă chiar lângă Maria Băsescu, semn că este destul de apropiat de fosta familie prezidenţială

Traian Băsescu a fost primit cu urale şi aplauze prelungite în berăria în care s-a întâlnit cu liderii PMP. Fostul preşedinte a venit împreună cu Maria să bea bere cu susţinătorii săi, iar lumea aflată în berărie s-a înghesuit să-l îmbrăţişeze şi să îi facă daruri. Pentru a putea fi văzut de toţi simpatizanţii, Traian Băsescu s-a urcat pe o bancă şi le-a adresat celor prezenţi câteva cuvinte.

FOTO: Facebook Elena Udrea