Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent pentru un mandat de parlamentar european. Totodată, Ungureanu şi-a anunţat şi demisia din PSD, formaţiune în care s-a înregimentat în urmă cu un an, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale.

În urma intenţiei de a candida, Ungureanu ar putea rămâne şi fără postul de consilier pe probleme sportive al primarului Iulian Bădescu. Imediat după anunţarea intenţiei sportivei de a merge în Parlamentul European, Bădescu ne-a declarat că îi urează gimnastei succes. Şi atât! Ulterior, întrebat şi despre colaborarea cu Corina Ungureanu din cadrul Primăriei Ploieşti, primarul ne-a spus că va analiza posibilitatea de a mai lucra în continuare cu aceasta. “Va urma o campanie electorală, iar Corina Ungureanu va trebui să se suspende din funcţie. Oricum cred că va fi ocupată cu strângerea de semnături şi campania electorală şi nu va mai avea timp să se ocupe de ceea ce făcea în Primărie”, ne-a declarat Bădescu.

Suntem convinşi că edilul va fi supus presiunilor partidului pentru a înceta colaborarea cu fosta campioană mondială de gimnastică, mai ales că deja pe culoarele Primăriei Ploieşti, Ungureanu este denumită “EBA lui Bădescu”.