Traian Băsescu a lansat acuzaţii grave la adresa Guvernului şi a lui Victor Ponta. Prezent la şcoala de vară a tinerilor din Partidul Mişcarea Populară, şefului statului a spus despre premier că şi-a construit casă la Cornu poate pentru a spăla bani şi a declarat că Ponta vrea să iasă preşedinte ca să pună sub control justiţia, la fel ca Dan Voiculescu.

Traian Băsescu i-a atact dur pe Victor Ponta şi pe liderii PSD, dar i-a criticat şi pe oficialii PDL şi PNL, în vreme ce a găsit timp pentru a oferi tinerilor câteva sfaturi de viaţă. Totul la şcoala de vară a PMP, unde şeful statului a venit pentru a face campanie electorală în toată regula pentru Elena Udrea.
 
Vorbind despre casa pe care Victor Ponta şi-ar fi construit-o la Cornu, Traian Băsescu a speculat că scopul premierului a fost acela de a spăla bani.

"A facut-o ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine. E o caracteristică a PSD, dar şi a activului lor. Ura împotriva statului, a justiţiei, legii. Ei vor legea să o faca ei pentru ei şi neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru ţară. Ăsta e si obiectivul major al lui Victor Ponta şi al lor, castigarea preşedinţiei pentrua a putea pune sub control justiţia", a spus Traian Băsescu.

"Nu e deosebire de cum gandeste Victor Viorel Ponta si Voiculescu, sau cu Voicu care trafica sentinte", a adăugat şeful statului.
 
Preşedintele este prezent sâmbătă la Şcoala de Vară a Partidului Mişcarea Populară care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni în staţiunea Mamaia.
 
Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară organizează, în perioada 12-14 septembrie 2014, Şcoala de Vară. Aceasta se va desfăşura în Mamaia, lucrările urmând să aibă loc la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment vor participa Preşedintele României, Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, precum şi lideri ai PMP.
 
SURSA: Realitatea.net