Condamnarea lui Dan Voiculescu şi problemele cu sediul Antena 3 nu au stârnit doar reacţii de solidaritate din partea partidelor aflate la guvernare. Un vicepreşedinte UNPR atacă dur „plimbarea” de duminică şi autovictimizarea jurnaliştilor Antena 3.

Să ieşi în stradă şi să spui că cineva vrea să închidă Antena 3… de aici şi până la adevăr e o distanţă lungă. Oricine ştie câte ceva despre ce înseamnă o societate, ce înseamnă patrimoniul unei societăţi, ce înseamnă o sentinţă judecătorească trebuie să înţeleagă clar că nu are nimic sentinţa cu postul de televiziune Antena 3. Are cu imobilul. Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul. Dacă o să treacă în proprietatea statului clădirea unde e Antena 3, nu o să mai plătească chirie la grupul Grivco, o să plătească la stat. Restul sunt poezii de adormit copii”, a declarat deputatul Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Timiş.

Răducanu are şi o explicaţie pentru comportamentul jurnaliştilor de la Antena 3. Deputatul este de părere că este vorba doar de interese financiare. „E luptă de presă şi de jurnalişti care sunt foarte bine plătiţi. Am citit ieri pe un site cam ce salarii au băieţii ăştia şi au salarii pe care eu nu le-am avut niciodată, nici când am fost administrator la firma mea. Sigur că pentru salariul ăsta ieşi în stradă şi nu ştiu ce faci, dar să nu înnebunim populaţia, că nu a spus nimeni că închide postul de televiziune”, a mai declarat Ion Răducanu.

SURSA:stiripesurse.ro