Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, consideră că încercarea de revocare din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova a liberalului Sebastian Danielescu reprezintă „o lipsă de inspiraţie şi de respect faţă de instituţie”.

„Este trist faptul că nişte trădători fripturişti îl obligă pe Mircea Cosma să facă lucruri pe care nu le-a făcut niciodată în cariera lui politică. Sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă în Consiliul Judeţean, pentru că niciodată în perioada în care am lucrat cu Mircea Cosma nu l-am văzut acceptând astfel de lucruri. Am înţeles că există presiuni asupra preşedintelui Cosma pentru a schimba vicepreşedintele PNL şi îmi pare rău că acceptă aşa ceva”, ne-a declarat Mircea Roşca.

Vă reamintim că în şedinţa CJ Prahova de joi, aleşii au încercat revocarea din funcţie a lui Sebastian Danielescu. Propunerea social democraţilor şi a foştilor liberali nu a fost aprobată deoarece nu a întrunit numărul necesar de voturi. În ciuda faptului că în sala de şedinţe erau prezenţi 19 consilieri, unul a votat împotriva propunerii, salvându-l pe Danielescu de la revocare.

Surse din Consiliul Judeţean Prahova susţin că scaunul lui Danielescu este vânat de mai multe persoane, printre aceştia numărându-se Toma Pinţoiu, proaspăt exclus din PNL, în prezent membru al PLR, şi Auraş Dragomir (PPDD)