Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, administratorul site-ului Preşedinţiei, afirmă că acesta nu a fost "spart" niciodată, precizările fiind făcute în contextul în care DIICOT a anunţat că audiază un bărbat suspectat de accesare fără drept a sistemului informatic al serverului www.presidency.ro.

Într-un comunicat transmis, miercuri, MEDIAFAX, reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) precizează că site-ul Preşedinţiei nu a fost "spart niciodată", iar STS nu a depus vreo plângere penală în acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Administratorul site-ului www.presidency.ro este Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Site-ul menţionat nu a fost spart niciodată. STS nu a făcut niciodată vreo plângere penala în acest sens", menţionează reprezentanţii STS.

Un bărbat suspectat că a spart site-ul oficial al Preşedinţiei pentru a obţine date informatice şi că a obţinut ilegal date de pe 62.000 de card-uri bancare de pe care apoi a retras bani este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu mai multe persoane.