Tânărul de 17 ani, suspectat că ar fi comis agresiunea soldată cu moartea bărbatului găsit sâmbătă la Vama Veche, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieşit faptul că persoana bănuită de comiterea infracţiunii de omor din Vama Veche este un tânăr în vârstă de 17 ani, din Constanţa.

Acesta a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa. La data de 6 mai el urmează să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă, în jurul prânzului, în cazul unui bărbat găsit inconştient într-un autobuz supraetajat dezafectat.

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul era decedat.

Martorii au povestit cadrelor medicale că victima ar fi fost agresată de mai multe persoane.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au relatat, după primele informaţii, că bărbatul era din Galaţi şi avea 34 de ani.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii au depistat în tren la Costineşti, doi băieţi şi două fete, iar unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, era bănuit de agresiunea care a avut loc în Vama Veche, fiind preluaţi de poliţişti şi duşi la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri.