Dan Voiculescu a pierdut procesul cu verişoara sa, Paraschiva Silaghi. Este vorba de procesul în care Dan Voiculescu a dat-o în judecată pe verişoara sa, afirmând că aceasta i-ar fi denigrat imaginea.

Instanţa de judecată a dat astăzi o decizie, dând dreptate verişoarei, ceea ce înseamnă că tribunalul consideră că imaginea lui Voiculescu nu a fost denigrată.

Mai mult, Instanţa l-a condamnat pe Voiculescu şi la plata cheltuielilor de judecată, peste 9.000 lei. Totuşi, decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel.

Nu este singurul proces dintre cei doi. Totul a început de la Paraschiva Silaghi, care-l acuză pe Voiculescu că ar fi turnat-o la Securitate. Mai mult, aceasta ii cere daune colosale lui Voiculescu, 21 de milioane de euro. Iar în ianuarie 2013 a început, la Tribunalul Bucureşti, procesul în care verişoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, îi cere acestuia daune morale de 21.000.000 de euro pentru că ar fi turnat-o la Securitate.
Verişoara liderului PC îi cere acestuia daune pentru că familia sa a avut de suferit de pe urma notelor date de Voiculescu la Securitate. La rândul său, Dan Voiculescu s-a simţit lezat de acuzaţiile verişoarei şi a dat-o şi el în judecată, afirmând, la fel, că i-ar fi fost afectată imaginea. Mai mult, el a cerut judecătorilor să o oblige pe aceasta să îi plătească daune de 136.000 euro. În februarie 2013, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, cererea lui Dan Voiculescu de revizuire a deciziei privind colaborarea cu fosta Securitate, decizia putând fi contestată la instanţa supremă. Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a respins cererea lui Voiculescu considerând că aceasta este inadmisibilă. Ceea ce înseamnă că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea. În 5 februarie 2010, tot CAB a constatat că Dan Voiculescu a avut calitatea de colaborator al fostei Securităţi, iar acesta a contestat decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).