Unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi români, posesor de numeroase trofee şi medalii câştigate la propriu cu sânge şi sudoare, luptătorul K1, Daniel Ghiţă, este victima unei escrocherii imobiliare. Ghiţă povesteşte pe contul său de Facebook cum a pierdut 163.000 de euro, sumă plătită pentru o casă ilegal construită, acuzând mafia imobiliară care a pus mâna pe oraşul Pantelimon. După cum reiese din verificările şi documentele Camerei de Conturi Ilfov, ilegalităţile comise de edilii oraşului Pantelimon au produs prejudicii de milioane de euro.

Exista un dosar penal,care se afla in cercetare, motiv pentru care nu am voie sa public toate probele (care vizeaza fapta infractorilor !), dar voi publica unele probe. Este timpul ca acesti infractori, care au escrocat multe familii, au prejudiciat Primaria orasului Pantelimon, sa raspunda in fata legii! Am ramas suprins de ecoul postarii mele. Toata lumea s-a oferit sa ajute cu informatii. Am depus sesizare penala la Parchetul cat si la IPJ Ilfov! Astept ancheta sa vedem ce vor decide procurorii.

La prejudiciu adus de ordinele milioanelor de Euro, trebuia Curtea de Conturi sa sesize DNA?
Ce parere aveti?

Eu zic ca autoritatile trebuie urgent sa intervina. Doi dintre infractori ocupa functii de consilieri in Primaria Orasului Pantelimon. Ar mai avea voie? Cum sa lucreze cu banii publici, cand ei in 2005 au luat abuziv, prin frauda, fals, uz de fals, ordine ilegale terenuri, din domeniul privat al orasului Pantelimon!?”, scrie Daniel Ghiţă pe contul său de Facebook.