Omul de afaceri turc Abdullah Atas, arestat preventiv pentru tentativă de omor, avea o alcoolemie de 1,65 la mie când a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, care a fost târât aproximativ 350 de metri, apoi aruncat pe şosea, potrivit unor surse judiciare.

Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, se află internat de luni la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare emis în lipsă pe numele său duminică noapte. Abdullah Atas a fost internat până luni la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce s-a accident la nivelul feţei, în momentul deschiderii airbag-ului, după ce a intrat cu maşina în gard.

Gheorghe Ionescu, poliţistul de la Brigada Rutieră accidentat de omul de afaceri turc, a suferit multiple intervenţii chirurgicale, fiindu-i montat şi un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, iar starea sa este deosebit de gravă, potrivit informaţiilor transmise de Spitalul Floreasca.

Mediafax