Doi bărbaţi pe urmele cărora poliţia era de ceva vreme au fost prinşi chiar când încercau să ”arunce” pe piaţă aproape un kilogram şi jumătate de cocaină. Acţiunea de prindere a traficanţilor în care au fost implicaţi poliţişti antidrog şi procurori DIICOT arădeni şi timişoreni s-a derulat pe o stradă din oraşul de pe Bega în baza informaţiilor strânse şi cu ajutorul ofiţerilor sub acoperire.

Oamenii legii aveau informaţii că tandemul asigura, încă din 2012, necesarul de stupefiante pentru toximanii din Timişoara şi chiar din împrejurimile oraşului. Ca să evite scurgerile de informaţii din grupare, dar şi pentru a face economie la plăţi, bărbaţii, în vârstă de 38 şi, respectiv, 29 de ani, se implicau nu numai în distribuirea stradală a drogului, ci şi în transportului lui pe ruta Spania-România.

Când toate informaţiilor au fost puse cap la cap, ofiţerii antidrog şi procurorii DIICOT au acţionat şi i-au prins pe cei doi care acum sunt cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Poliţiştii au informaţii că, de-alungul timpului, cei doi traficanţi au adus în România peste şapte kilograme de cocaină.