Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prăbuşit vineri în Hampshire, a anunţat sâmbătă Ambasada Arabei Saudite în Marea Britanie, relatează BBC News online, conform Mediafax.
 
Avionul privat s-a prăbuşit vineri în apropiere de Aeroportul Blackbushe, la Yateley, în sudul Angliei.
 
Ambasadorul saudit în Marea Britanie, prinţul Mohammed bin Nawaf Al Saud, a transmis condoleanţe familiei ben Laden, potrivit unui mesaj postat pe Twitter. Ambasada saudită a anunţat că acţionează împreună cu autorităţile britanice în anchetarea incidentului.
 
"Alteţea Sa Regală prinţul Mohammed ben Nawaf Al Saud a transmis condoleanţe familiei şi rudelor lui Mohammed ben Laden, pe Aeroportul Blackbushe, în Marea Britanie, pentru marea pierdere pe care au suferit-o în urma prăbuşirii avionului la bordul căruia se aflau (membri ai) familiei", se arată în mesaj.
 
Ambasada a adăugat că lucrează împreună cu autorităţile britanice pentru a urgenta transferul cadavrelor, în vederea funeraliilor şi înmormântării în Arabia Saudită. Avionul, un Embraer Phenom 300, ar fi aparţinut unei firme de aviaţie deţinute de către familia din Arabia Saudită a fostului lider Al-Qaida.