Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, joacă, luni, în optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, tot atunci urmând să evolueze în sferturi la dublu mixt şi Horia Tecău, scrie Mediafax.

Meciul Andreei Mitu cu belgianca Alison Van Uytvanck (locul 88 WTA) este al patrulea de pe terenul 1, partidele urmând să înceapă la ora 12.00, ceea ce înseamnă că românca va intra pe teren undeva în jurul orei 18.

Perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia) va juca în sferturi la dublu mixt cu echipa Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt (Spania/Suedia), în al treilea meci de pe terenul doi.

La simplu juniori, Dragoş Nicolae Mădăraş va evolua în primul tur cu francezul Ugo Humbert, în primul meci de pe terenul 3. Tot în primul meci, dar pe terenul 4, Jaqueline Cristian va juca în primul tur la simplu junioare cu Katharina Hobgarski (Germania). Jacqueline Cristian va evolua şi la dublu, în pereche cu slovaca Viktoria Kuzmova, meciul cu echipa Usue Maitane Arconada/Nadia Podoroska (SUA/Argentina - favorite 5) fiind al treilea de pe terenul 9.

Elena Gabriela Ruse, favorită 9, va evolua în turul doi la simplu junioare în compania elveţiencei Jil Teichmann, în meciul patru de terenul 10. Ruse va juca şi la dublu, alături de Aliona Bolsova Zadoinov (Spania), cele două urmând să întâlnească perechea Naiktha Bains/Ines Ibbou (Australia/Algeria), în ultimul meci de pe terenul 11.

Dragoş Nicolae Mădăraş şi germanul Louis Wessels vor juca în primul tur la dublu juniori în ultimul meci de pe terenul 16, în compania perechii Marko Osmakcic/Juan Jose Rosas (Elveţia/Peru).