O adolescentă de 15 ani a murit, miercuri seară, după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc turn din municipiul Sibiu. Fata se urcase într-un balcon, împreună cu alţi şase prieteni, pentru a face un selfie, însă balustrada s-a rupt, iar adolescenta a căzut în gol. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, o fată de 15 ani a murit, miercuri seară, după ce a zăcut de la înălţime dintr-un bloc turn din Sibiu. Sursele citate au precizat că echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul adolescentei.

Surse oficiale au precizat că fata, împreună cu alţi şase prieteni, urcase la etajul al nouălea al blocului turn situat într-o zonă semicentrală a oraşului, într-un balcon comun în care accesul se face de pe casa scărilor.

"Tinerii au vrut să facă un selfie, însă balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a căzut de la înălţime", au precizat sursele citate.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu spun că, cel mai probabil, decesul a survenit accidental, dar a fost deschisă o anchetă pentru a se vedea exact ce s-a întâmplat, urmând ca toţi cei şase tineri să fie audiaţi în cursul serii şi al nopţii de miercuri.

La ora transmiteriii acestei ştiri, la locul incidentului au sosit autorităţi locale, inclusiv reprezetnaţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii pentru a face verificări şi a stabili cui ar aparţine vina pentru ruperea balustradei.