Vădula lui Leo Iorga a trecut prin clipe grele. Aceasta a intrat în raza turiştilor din Eforie Nord şi a fost jefuită. Ce pagubă i-au făcut aceştia şi cum se simte femeia acum? Detalii despre viaţa ei.

 

Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiştii din Eforie Nord: ce i-au furat?

Paula Iorga se află în şomaj şi are mari datorii la bancă, iar în tot sezonul estival s-a străduit să pună ban pe ban din închirierea vilei ”Iorga S House”, din Eforie Nord. Din păcate, unii oameni care au fost găzduiţi acolo au luat tacâmuri şi prosoape cu ei la plecare.

 

Fiul regretatului cântăreţ a povestit în detaliu despre paguba lăsată de turişti şi cât de mult înseamnă fiecare obiect lipsă pentru ei în situaţia în care se află. Edy a mai mărturisit că cei care au părăsit incinta cu tot cu ‘amintirile’ în cauză nu erau deloc săraci, parcând în faţa vilei maşini foarte scumpe.

 

Moştenitorul cel mare al lui Leo Iorga este şocat de ceea ce s-a întâmplat în vila de la malul mării care este singura sursă de venit a mamei sale. Băiatul a spus că turiştii fură cam tot, inclusiv unii dintre ei au luat nişte obiecte de decor aduse de el din Egipt sau telecomanda de la boxe.

 

”Turiştii ne-au furat furculiţele şi prosoapele, fură cam tot, mi-au luat şi papirusurile cumpărate din Egipt, dar şi telecomanda de la boxele performante”, a menţionat tânărul extrem de dezamăgit de atitudinea unor turişti

„Mi-e teamă”

Pentru că se teme că şi acest lucru se va fura, Edy a dat jos de pe perete ‘Discul de Aur’ obţinut de tatăl lui cu trupa Compact. Pentru familie are o valoare sentimentală, dar un hoţ ar putea să-l confunde cu ceva într-adevăr valoros financiar.

 

”I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câştigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un hoţ prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deşi e dintr-un material ieftin”, a mai adăugat fiul regretatului cântăreţ.

 

Paula Iorga a anunţat recent că va transforma locuinţa din Eforie Nord în casă memorială, dar nu ştie exact când pentru că are foarte multe idei. În tot acest timp există totuşi multe poze cu artistul peste tot prin casă.

 

”Nu ştiu dacă vom face o casă memorială Leo Iorga, sunt foarte multe idei, încă nu am stabilit ceva anume. Oricum, pe pereţi sunt deja poze cu tata, în toată casa sunt. Uite, pe astea nu le fură turiştii, le-o fi teamă sau mai au ceva respect”Edy Iorga.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro