O tânără de 18 ani din Prahova a fost sechestrată şi violată de nouă bărbaţi, o noapte întreagă.

 

Invitată la o petrecere de două adolescente în care avea încredere, victima s-a trezit imobilizată şi agresată sexual.

 

Petrecerea transformată în coşmar a avut loc într-un apartament din Ploieşti. 9 dintre cei 12 bărbaţi prezenţi în locuinţa ar fi participat la viol, susţin anchetatorii.

 

Fata a fost chinuită întreaga noapte şi lăsată să plece abia a doua zi, când ea s-a dus direct la poliţie.

 

Anchetatorii au descins, miercuri dimineaţa, la 12 adrese din Ploieşti şi Câmpina, unde au făcut percheziţii. În total, 14 persoane au fost duse la audieri.

 

Şi cele două fete de 15 ani care au ademenit victima în locuinţa respectivă trebuie să dea explicaţii. Poliţiştii spun că o cunosc pe una dintre ele, pentru că obisnuieşte să fure din magazine.

 

Şase persoane au fost reţinute

 

Şase persoane au fost reţinute miercuri în urma celor 12 percheziţii efectuate în Ploieşti şi Câmpina la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în cazul unei tinere de 18 ani, informează IJP Prahova.

 

Potrivit IPJ Prahova, persoanele respective vor fi prezentate joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii, în Ploieşti şi Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, în cazul unei tinere de 18 ani.

 

Conform sursei citate, 14 mandate de aducere au fost puse în executare.

 

“Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri”, preciza IJP Prahova.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro