Astfel, de luni, 7 iunie, fanii care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziţiona abonamente pentru ediţia din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la preţul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistraţi pe untold.com. Toţi fanii care şi-au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 şi le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediţia din 2021.

 

“Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. (…) România este printre primele ţări care îşi deschide porţile către publicul iubitor de festivaluri”, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

 

Recent, organizatorii Neversea au anunţat că festivalul nu va mai avea loc între 8-11 iulie, ci va fi reprogramat pentru o dată ulterioară care încă nu a fost stabilită. În urmă cu trei săptămâni, organizatorii Electric Castle au decis să amâne desfăşurarea festivalului pentru 13-17 iulie 2022, toate biletele achiziţionate rămânând valabile pentru noile date.

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro