Crimă brutală în Germania, unde trupul unei românce de 35 de ani, medic la un spital din oraşul Fulda, landul Hessa, a fost descoperit în curtea din spatele locuinţei sale. Femeia este ploieşteancă, a copilătit la Vărbilău şi a terminat Colegiul Mihai Viteazul din Ploieşti

Elena K. a fost găsită moartă, înjunghiată în gât, luni dimineaţă, în jurul orei 8:00. Se pare că a fost ucisă când se întorcea acasă, de la spital, potrivit Bild.

Colegii şi vecinii sunt şocaţi de vestea tristă. Elena erau foarte apreciată în spitalul în care lucra, iar vecinii ştiu că era şi o mamă devotată pentru fiul ei de 2 ani.

Elena era specializată în chirurgie generală şi lucra la spitalul din Fulda de 10 ani: „Este groaznic. Suntem cu toţii şocaţi şi nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Elena era foarte atentă cu pacienţii”, a declarat un coleg pentru presa locală.

La câteva ore după ce a fost descoperit trupul doctoriţei, poliţia a reţinut un suspect - fostul iubit al Elenei, un bărbat de 30 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi au avut o relaţie agitată, iar femeia a decis să-l părăsească recent.

Se pare că luni dimineaţă bărbatul a aşteptat-o în faţa locuinţei şi, după o ceartă scurtă, a înjunghiat-o în gât.

Elena locuia în Germania împreună cu mama şi fiul ei de 2 ani.  Fostul soţ al prahovencei, medic şi el tot în Germania, a postat un mesaj dureros pe Facebook.

"Astazi Persoana cea mai importanta din viata lui Damian sa stins din viata. La numai 35 de ani viata i-a fost luata cu o cruditate inhumana.

Suntem cu totii devastati si socati

Elena Konnerth lasa in urma un baiat de 2 ani pe care la iubit cu tot sufletul ei. O Femeie cu un talent si pasiune deosebita pentru Medicina. Medic chirurg de aproape 11 ani si-a lasat amprenta in spitalul Herz-Jesu-Krankenhaus din Fulda unde si-a câstigat atât respectul colegilor cat si un renume impecabil printre pacientii tratati si salvati de ea. rugati-va pentru sufletul ei si va rog sa va folosit-i o mica parte din timpul vostru pentru a o comemora",
a scris bărbatul