Criminaliştii au întocmit portretul-robot al tinerei ucise apoi incendiate într-un şanţ din apropierea localităţii Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Astfel, poliţia face apel la populaţie - cine recunoaşte persoana din imagine sau din descrierea făcută de poliţişti este rugat să sune la 112.

 

Fata omorâtă şi apoi incendiată la margine de drum în apropiere de localitatea Ghimpaţi din Giurgiu este în continuare neidentificată! La 72 de ore de când corpul ei a fost găsit carbonizat în proporţie de 90%.

 

Tânăra ar fi avut 20-30 de ani, înălţimea de 1,60 - 1,65, greutatea 50-55 de kilograme. Conform datelor prezentate de poliţie, ea ar fi avut părul şaten, drept, de lungime medie. Persoanele care o recunosc pe tânără sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secţie de poliţie sau la numărul de urgenţă 112.

 

Anchetatorii mai menţionează că geamantanul în care a fost introdusă după a fost omorâtă avea culoarea mov.

 

Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

 

Anchetatorii au puţine piste la acest moment, dar prioritatea numărul 1 este identificarea victimei. Până acum au constatat doar că ea nu se află printre persoanele declarate dispărute în ultima lună în România.

 

Cadavrul a fost văzut arzând de un şofer de TIR

Vineri seara, şoferii care treceau pe o şosea din Giurgiu au văzut ceea ce părea a fi un om care arde în şanţul de pe marginea drumului. Echipajele ISU ajunse la faţa locului au constatat că era cadavrul unei femei, într-o valiză. Acum, criminaliştii au stabilit că femeia a fost ucisă înainte de a fi incendiată, cu o lovitură puternică aplicată în zona capului.

 

Corpul femeii a fost găsit într-un şanţ din apropierea localităţii Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor, un şofer de TIR care a trecut cu maşina prin zonă a crezut iniţial că este vorba despre un incendiu de vegetaţie. Flăcările au fost observate de pe şosea, în jurul orei 22:00. Şoferul s-a oprit din drum, a încercat să stingă incendiul şi apoi a sunat la 112.

 

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro