Prezentatorul Tv Andrei Ştefănescu a fost confirmat cu coronavirus! Artistul a făcut testul COVID-19 în urmă cu trei zile, iar aseară rezultatul a ieşit pozitiv.

 

Conform surselor noastre, Andrei nu a avut simptome specifice coronavirusului, motiv pentru care acesta a fost plasat în izolare la domiciliu 14 zile.

 

Andrei Ştefănescu a fost confirmat cu coronavirus!

Solistul trupei Alb Negru, Andrei Ştefănescu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Artistul a făcut testul pentru coronavirus în urmă cu 3 zile, iar miercuri seara rezultatul a ieşit pozitiv.

 

Conform surselor artistul nu a acuzat simptome, a fost la spital iar în continuare se simte bine. Se presupune că solistul ar putea sta izolat 14 zile la domiciliu, având în vedere că la Institutul de boli infecţioase Matei Balş nu mai există locuri libere pentru persoanele infectate cu coronavirus.

 

Momentan, sediul Antena Stars a fost închis, până când situaţia va fi clarificată de către autorităţi. Potrivit Libertatea.ro, vedetele trustului nu au voie să facă declaraţii altor publicaţii deoarece se află sub contract.

 

Acest lucru a avut loc după ce Marcel Pavel, concurent al emisiunii difuzate pe Antena 1, Te cunosc de undeva, iar toţi cei care au intrat în contact cu acesta, de la prezentatori Tv, până la cameramani şi regizori vor sta în carantină 14 zile.

 

Vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel au fost sau vor fi testate, iar pericolul la acestea să fie infectate este destul de mare, având în vedere că niciun dintre ele nu au purtat mască.

 

Marcel Pavel infectat cu coronavirus

În timpul pandemiei de coronavirus, interpretul Marcel Pavel a respectat toate regulile de distanţare socială, fără să iasă afară din casă.

 

Acesta a fost dus miercuri seara cu izoleta la spitalul de boli infecţioase „Matei Balş”, unde se află internat pentru 14 zile.

 

Artistul a declarat miercuri într-un interviu că nu se simte prea bine şi crede că a răcit pe platoul emisiunii “ Te cunosc de undeva”.

 

 

 

 

 

Sursa: www.mangoromania.ro