Două incidente similare au avut loc la o oră distanţă azi-noapte, în judeţele Arad şi Timiş. Două bancomate au fost aruncate în aer, iar din primele date jafurile au legătură cu un incident similar de la Sinaia, produs acum patru zile. Nu există deocamdată informaţii despre suma de bani lipsă.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a declarat pentru Digi24 ca primul jaf a fost produs la ora 3:00 dimineaţa: „Din informaţiile pe care le deţinem până la această oră ştim că azi noapte în jurul orei 3.20, poliţiştii au fost sesizaţi că ATM-ul unei agenţii bancare de pe calea Timişorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuţi cu feţele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La faţă locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul”.

 

IPJ Timiş a confirmat pentru Biziday că al doilea incident s-a produs la distanţă de o oră, în localitatea Belinţ. Amintim că în urmă cu patru zile un bancomat amplasat în apropierea castelului Peleş a fost aruncat în aer în jurul orei 04:00. S-a deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materiilor explozive, dar autorii nu au fost încă identificaţi.

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro