Luna februarie e aia în care românii împrumută din cultura americană şi sărbătoresc Valentine’s Day. Nici CFR Călători nu stă deoparte.

 

Pe 14 februarie, americanii sărbătoresc Valentine’s Day, o zi dedicată, după cum o zice cultura lor, îndrăgostiţilor. Se fac cadouri, se pleacă în vacanţe, într-un cuvânt – se celebrează iubirea.

 

E o sărbătoare care a fost preluată şi-n România. E motivul pentru care, pe la jumătatea lui februarie, găseşti vitrine pline de ursuleţi de pluş, inimioare de culoare roşie şi căni personalizate cu tot felul de mesaje. Unii, mai tradiţionali, sărbătoresc, de fapt, pe 24 februarie – de Dragobete.

 

Că eşti fan sau nu, află că CFR Călători a decis să facă un pic de marketing de pe urma acestor sărbători. Şi a venit cu oferte dedicate. Dată fiind infrastructura CFR, evident că internetul s-a umplut de glume şi miştouri.

 

Pe scurt, ai bilete la jumătate de preţ pe anumite rute. Probabil acelea pe care consideră CFR Călători că se plimbă îndrăgostiţii pe 14 şi 24 februarie.

 

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

 

„Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulaţie în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I şi clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, a informat CFR Călători.

 

Noua ofertă de la CFR Călători vine după cea referitoare la discounturile oferite în weekend la anumite bilete de tren. Reducerile sunt cuprinse între 15% şi 35%.

 

S-a dat startul glumelor pe internet

Evident că oferta CFR Călători nu avea cum să treacă neobservată printre internauţi. Dar nu pentru că ar fi irezisitibilă, ci pentru că vine de la o companie care oferă, în multe cazuri, servicii extrem de proaste. Nu numai că trenurile din Românie se mişcă greu şi ajung cu întârziere la destinaţie, dar condiţiile din unele vagoane sunt greu de suportat.

 

Mai ales pe distanţe lungi.

 

Am adunat, pentru tine, o serie de comentarii ironice la adresa CFR Călători de pe pagina de Facebook a companiei şi nu numai.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro