Bilanţul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane, după un rănit în incendiul din clubul Colectiv a pierdut, luni, lupta cu moartea, într-un spital din Marea Britanie

Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat de la Spitalul Floreasca la o clinică din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale, citate de romaniatv.net.

Un număr de 34 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internaţi în spitalele din ţară şi din străinătate, dintre care 12 în Bucureşti, a informat luni Ministerul Sănătăţii.

Unul dintre pacienţii internaţi în spitalele din Capitală se află în stare critică. Până în prezent au fost externate 68 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unităţile sanitare din ţară.

În prezent, la Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, la fel ca şi la Spitalele Elias şi CC Iliescu, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti — doi, la Spitalul Grigore Alexandrescu — trei, iar la Spitalul Militar Central — patru.

Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unităţi sanitare din străinătate. În prezent, în spitalele din străinătate se află internaţi 22 de răniţi în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetăţean german.

Astfel, în Austria, Israel şi Germania sunt internate câte două persoane în stare stabilă. În Olanda şi Marea Britanie sunt internate patru persoane în stare stabilă, iar în Belgia sunt internate opt persoane în stare stabilă.

De asemenea, alţi patru pacienţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu în spitalele din străinătate.

AGERPRES