Preşedintele unei secţii de votare din judeţul Gorj este cercetat penal pentru neglijenţă în serviciu, după ce a pierdut ştampila de control a secţiei pe care o conduce, scrie MEDIAFAX.

O secţie de votare din Bistriţa-Năsăud a rămas fără curent electric, cu aproximativ trei ore înainte de începerea scrutinului, după ce o maşină a intrat într-un stâlp de electricitate şi l-a rupt, iar angajaţii primăriei au adus un generator, astfel că secţia de votare a fost deschisă la ora 7.00.

Secţia de votare din satul Mocod, judeţul Bistriţa-Năsăud, a rămas fără curent electric în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce o maşină a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Un alt incident electoral a fost semnalat în Gorj.

Preşedintele Secţiei de votare nr. 166 din comuna Bumbeşti-Piţic din judeţul Gorj a sunat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), anunţând că nu ştie unde a pus ştampila de control.

La faţa locului au ajuns atât reprezentanţi ai BEJ, cât şi ai Poliţiei, care au dispus înlocuirea ştampilei de control, după ce aceasta nu a fost găsită. Pe numele preşedintelui secţiei de votare, Poliţia Gorj a deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.