Suporterii unguri au început războiul psihologic cu forţele de ordine şi cu susţinătorii naţionalei României. Pe un site de socializare una dintre grupările de ultraşi a postat fotografii cu săbii, cuţite, torţe, petarde şi îndemnul: „Cu toţii la Bucureşti“! Ultraşii maghiari vor să reediteze episodul din urmă cu un an (6 septembrie 2013) când au devastat mai multe gări din ţară şi Centrul Vechi al Capitalei.

Aproape 3000 de suporteri maghiari se pregătesc să vină în România pentru meciul de sâmbătă. Cei mai mulţi au ales trenul iar câteva sute, autocarele pe care Jandarmeria le va însoţi de la graniţă până în Bucureşti, la Arena Naţională. Anul trecut, au făcut deplsarea la Bucureşti aproape 2.500 de fani maghiari.

La stadion, suporterilor unguri li se va amenaja o zonă specială şi cel mai probabil, nu vor fi lăsaţi să se deplaseze prin oraş. Jandarmii vor să evite şi incidente în centrul vechi al Capitalei aşa cum s-a întâmplat înaintea ultimului meci de la Bucureşti dintre cele două naţionale.

Forţele de ordine se pregătesc pentru confruntarea cu suporterii maghiari veniţi să asiste la meciul România-Ungaria. Ultraşii vor fi escortaţi pe tot traseul din România şi duşi direct la Arena Naţională. Aproape 6.500 de poliţişti şi jandarmi vor urmări fiecare pas al acestora. 3000 de jandarmi şi aproape 3500 de poliţişti îi vor supraveghea pe ultraşii unguri. De asemenea forţele de ordine privesc vor monitoriza şi pe suporterii echipelor din Bucureşti care au început duelul pe Internet cu fanii Ungariei.