Pasagerii care vor călători, în perioada 1 februarie – 15 martie a.c., cu Trenurile Zăpezii, vor beneficia de reduceri tarifare la biletele spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja), Piatra Neamţ (Pârtia Cozla, Staţiunea Durău), se arată într-un comunicat remis vineri de Compania CFR Călători.

‘Se vor acorda reduceri tarifare de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov. De asemenea, se vor aplica reduceri de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei /Piatra Neamţ /Petroşani. În plus, se vor practica reduceri de 31% – 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Braşov şi retur’, se arată în comunicatul citat.

Biletele la preţ redus pot fi achiziţionate direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; online de pe www.cfrCălători.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) sau prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului.