Fost candidatul la Preşedinţie Theodor Paleologu este extrem de discret în privinţa vieţii personale, politicianul nefiind văzut recent în compania vreunei prezenţe feminine. Acesta s-a iubit însă, acum ani de zile, cu o prinţesă daneză. Pe scurt, în viaţa politicianului român nu există nicio doamnă sau domnişoară în acest moment, însă acum nişte ani Theodor Paleologu a trăit o poveste de dragoste cu o prinţesă, conform wowbiz.ro.

Theodor Paleologu şi Prinţesa daneză Eleonore of Schaumburg-Lippe s-au cunoscut în anul 2008, în timp ce el era ambasadorul României la Copenhaga. Nu a fost vorba despre un simplu coup de foudre, cu atât mai mult cu cât prinţesa a venit de mai multe ori în România, pentru a-şi întâlni iubitul. Eleonore of Schaumburg-Lippe a trăit patru ani la noi în ţară, între 2010 şi 2014, aceasta fiind directoarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Eleonore of Schaumburg-Lippe şi Theodor Paleologu s-au despărţit în anul 2015, iar la scurt timp după aceea iubita politicianului s-a întors în Danemarca. Conform artebooking.dk, acum Eleonore colaborează cu o mare companie teatrală daneză, ţine prelegeri şi se ocupă de comunicare pentru o organizaţie de sprijin pentru soldaţi şi rudele lor.