Un tânăr şofer din Franţa nu a apucat să se bucure prea mult de permisul de conducere. A rămas fără el la doar o jumătate de oră după ce a aflat că a trecut testul.

 

Poliţiştii din Villefontaine, localitate aflată lângă Lyon, au oprit săptămâna trecută un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani. Acesta le-a explicat oamenilor legii că nu şi-a primit încă permisul, dar a verificat cu puţin timp înainte pe site-ul poliţiei şi a văzut că a promovat examenul auto, pe care l-a susţinut în urmă cu trei zile, relatează 20minutes.fr.

 

În urma verificărilor, poliţiştii au văzut că rezultatul examenului fusese publicat cu doar 30 de minute mai devreme, iar tânărul într-adevăr îl promovase.

 

I-au făcut totuşi şi un test de salivă, iar de aici au pornit problemele pentru şoferul de 18 ani. Rezutlatul a arătat că s-a urcat la volan după ce a consumat droguri - cannabis şi cocaină.

 

Prin urmare, poliţiştii i-au suspendat dreptul de a mai conduce şi l-au amendat cu 600 de euro. În plus, tânărul s-a ales şi cu dosar penal.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro