Cântăreaţa americană Rihanna, care va concerta duminică în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, ajunge în Capitală alături de 11 dansatori şi 10 membrii ai trupei sale, dar şi de bucătarul personal, care îi va pregăti mâncăruri pe bază de fructe de mare, carne de berbec şi legume verzi. În plus, ea îşi doreşte să aibă trandafiri proaspăt tăiaţi, fără miros, cu cozi lungi şi scurte, potrivit informaţiilor oferite News.ro de reprezentanţi ai organizatorilor.

Camera din culise pe care organizatorii concertului de la Bucureşti, Marcel Avram şi D&D East Entertainment, o vor pregăti pentru Rihanna va trebui să fie amenajată în culorile argintiu, mov, alb şi negru.

”Vine cu bucătarul personal, iar pe lista de cumpărături, pentru ca acesta să gătească, se află creveţi, biban, pui, cotlete de miel, brocoli, avocado, spanac şi alte verdeţuri”, au mai declarat pentru Agenţia de presă News.ro reprezentanţi ai D&D East Entertainment.

În plus, o echipă de catering din România va pregăti mâncăruri tradiţionale, iar aranjamentele florale vor fi alcătuite din trandafiri proaspăt tăiaţi, fără miros, cu cozi lungi şi scurte.

”Vine cu 11 dansatori şi 10 muzicieni. Echipa de producţie ajunge vineri seară la Bucureşti şi va pleca luni”, au mai informat D&D East Entertainment. 

În privinţa perioadei pe care Rihanna o va petrece în România, promoterii nu au oferit detalii, deoarece ”rezervările la hotel au fost făcute direct de managementul artistei”.

Biletele pentru concertul Rihanna de la Bucureşti costă 151,20 de lei, 464,40 de lei, 572,40 de lei şi 648 de lei, fără taxe, în funcţie de locul ocupat.

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, va prezenta la Bucureşti noul său album, ”Anti”, o producţie 2016, iar din setlistul concertului nu vor lipsi hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” şi ”We Found Love”.

Rihanna a lansat şapte albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, iar piesele sale au fost descărcate de peste 210 milioane de ori în variantă digitală. Ea este câştigătoare a opt premii Grammy.