HotelsCombined.ro, liderul mondial în compararea preţurilor de cazare, a realizat un top 10 al  celor  mai căutate destinaţii din Europa pentru această vară

Londra este considerată cea mai căutată destinaţie pentru vara 2014, potrivit datelor publicate de HotelsCombined. Cifrele indică destinaţiile unde s-au făcut cele mai multe rezervări şi arată că cererile pentru Londra au crescut cu şapte procente din 2013.

Datele studiate de HotelsCombined se bazează pe numărul de rezervări la unităţile de cazare din oraşele europene în vara 2014 (iulie–august) pentru a determina cele mai populare destinaţii pentru călătorii.

Iată care au fost destinaţiile cele mai căutate din această vară:

1.Londra

2.Paris

3.Barcelona

4.Roma

5.Dublin

6.Berlin

7.Amsterdam

8.Edinburgh

9.Manchester

10.Praga

Londra, Paris, Barcelona şi Roma îşi menţin poziţiile de anul trecut. Popularitatea Berlinului a crescut în ultimul an, numărul rezervărilor crescând cu 34 de procente din 2013 şi plasând capitala Germaniei pe poziţia a 6-a faţă de poziţia a 10-a din2013.

Praga şi Manchester au crescut în popularitate în ultimele 12 luni, cererile de cazare crescând cu 34,respectiv 22 procente.

Cristina Iordache, market manager la HotelsCombined, este de părere că în timp ce Europa se bucură de vizitatori pe tot parcursul anului, un număr crescând de turişti continuă să se lupte cu înghesuiala şi temperaturile înalte pentru a vizita aceste destinaţii de top.

“Vara este un sezon de vârf pentru Europa şi, cu singuranţă, am remarcat un număr crescând de vizitatori profitând de zilele mai lungi şi vremea caldă. Datele noastre arată că numărul de rezervări în aceste destinaţii din top 10 a crescut cu nouă procente faţă de vara lui 2013”, ne-a declarat  Cristina Iordache.

HotelsCombined.com  este considerat cel mai bun site de comparare tarife de cazare, permiţând călătorilor să găsească cele mai bune preţuri din cele mai bune site-uri de călătorie, printr-o singură căutare. Peste 300 de milioane de persoane pe an folosesc acest serviciu gratuit pentru a găsi cele mai bune tarife la peste 800.000 de hoteluri în peste 120 de mii de destinaţii din lumea întreagă. HotelsCombined este disponibil în peste 40 de limbi şi afişează preţurile în 120 de monezi.

Fondat în Australia în 2005,HotelsCombined este o companie australiană şi are peste 200 de mii de angajaţi în toată lumea.