Deşi este destul de greu să fii tot timpul în trend, când vine vorba de make-up, te poţi adapta foarte uşor noilor tendinţe, dacă urmezi câţiva paşi esenţiali. Nu este neapărată nevoie să îţi înlocuieşti toate fardurile, ci trebuie să ştii doar cum să le combini.  

Iată câteva recomandări simple, pentru a te face remarcată în această vară:

Piele diafană

Pielea luminoasă şi look-ul natural sunt la mare căutare în orice sezon. Măcar o dată pe săptămână trebuie să renunţi la eyeliner, mascara şi ruj. Foloseşte doar un strat subtil de fond de ten şi un gloss discret.

Blush-ul roz

Cea mai bună modalitate care îţi garantează un look natural vara aceasta este cu siguranţă blush-ul roz. Acesta nu trebuie aplicat în exces, ci doar puţin, cât să îţi nuanţeze tenul.

Fardul de pleoape gri metalic

Pentru a ieşi în evidenţă, încearcă un fard cremă gri metalic. Te va ajuta să ai un look diafan. Totodată,  poţi opta pentru un fard de pleoape pulbere în aceeaşi nuanţă.

Fardul auriu

Pentru un look metalic mai subtil, încearcă fardul de pleoape auriu. Fiind mai aproape de culoarea tenului, acesta nu iese în evidenţă foarte mult, în schimb îţi oferă o strălucire aparte.

Eyeliner-ul colorat

Puţină culoare, fie că este albastru, verde sau chiar roz, va atrage atenţia asupra ochilor tăi şi îţi va conferi un look fresh, ideal pentru sezonul cald. Vei iesi în evideţă cu un look senzaţional.

Genele false

Genele false şi mascara sunt de ajuns dacă nu vrei să foloseşti foarte mult machiaj şi să fii extrem de încărcată.

Rujul roz aprins

Atunci când întârzii la o întâlnire, dar tot vrei să arăţi de milioane, aplică un ruj roz aprins şi cu siguranţă va avea efectul scontat.

Rujul roşu mat

Toată lumea iubeşte rujul roşu. Pentru că este vara, însă, rujul roşu mat este preferabil celui lucios. De preferat este să îl folosim seara, iar machiajul ochilor să fie unul discret.