Fiica celebrei canterete Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, s-a căsătorit cu Nick Gordon, băiatul pe care regretata artistă l-a crescut de mic.

Tânăra de 20 de ani a facut anunţul oficial prin intermediul paginei ei de Twitter, unde a postat un mesaj si o fotografie cu verighetele ei şi a proaspatului ei sot. "HappilyMarried• SOInlove• if you didn't get it the first time that is.." - Ne-am casatorit! Atat de indragostiti - asta daca nu ati inteles din prima!

Bobbi Kristina Brown a intrat de multe ori in gura presei mondene din cauza relatiei pe care o are cu cel pe care toata lumea il numea fratele ei. Ea a declarat in repetate randuri ca mama sa nu l-a adoptat pe Nick, prin urmare nu poate fi vorba de o relatie necuvenita. Totusi, proaspatul cuplu si-a atras nenumarate critici in continuare.

"Lumea trebuie sa inceteze sa ne mai judece pe mine si relatia noastra. Este o relatie cu suisuri si coborasuri, ca multe altele. Sunt insa in stare sa aleg cu cine vreau sa fiu", a declarat tanara Bobbi Brown, citata de tabloidele britanice. 

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, iar cei doi si-au anuntat intentiile de a se casatori la scurt timp dupa moartea indragitei artiste.