Americanii sunt capabil de gesturi incredibile atunci când este nevoie. Câteva mii de oameni s-au strâns în orăşelul West Reading, din statul  Pennsylvania (în nord-estul SUA) şi au au cântat colinde timp de câteva ore pentru o fetiţă bolnavă de leucemie. Zeci de mii de americani au fost impresionaţi de povestea unei fetiţe în vârstă de 8 ani, bolnavă de leucemie în stadiul terminal. Conaţionalii acesteia s-au mobilizat pentru a îndeplini una din ultimele dorinţe ale copilei.

Delaney Brown a fost diagnosticată în luna mai cu o formă severă de leucemie, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele luni. Pe 17 decembrie, familia fetiţei de 8 ani a aflat că aceasta mai are doar câteva săptămâni de trăit, informează Huffington Post.

Familia sa a apelat la pagina de Facebook a fetiţei, cu peste 94.000 de urmăritori, pentru a cere ajutor în îndeplinirea ultimelor dorinţe ale acesteia. Delaney şi-a dorit să asculte colinde de Crăciun şi să o întâlnească pe cântăreaţa Taylor Swift. Pe 20 decembrie, când Laney a împlinit 8 ani, fetiţa a avut o întâlnire cu Taylor Swift, prin intermediul unui apel video. În următoarea zi, mii de oameni au venit la locuinţa fetiţei pentru a-i îndeplini cea de-a doua dorinţă, colindele de Crăciun. Evenimentul „Un colind pentru Laney” a avut loc la casa familiei, iar aproape 10.000 de oameni au cântat colinde timp de câteva ore, pentru ca fetiţa să le poată auzi din patul său. „Mulţi oameni nu o cunosc, însă prin intermediul reţelelor sociale au putut să îi  îndeplinească dorinţa. Din nefericire, acesta ar putea fi ultimul Crăciun pentru ea şi toată lumea a vrut să fie special”, a declarat unul dintre colindători. Printre colindele pe care le-a ascultat Laney s-au numărat „Silent Night”, „Jingle Bells”, „Joy to the World”, iar recitalul inedit s-a încheiat cu „Happy Birthday”.