Ultimii ani au fost extrem de grei pentru cea mai frumoasă femeie din lume, lucru care şi-a pus amprenta asupra fizicului ei. În ultima vreme, însă, Angelina Jolie şi-a redobândit formele care au consacrat-o, dar şi curajul specific: actriţa a pozat dezbrăcată pentru o revistă, la 44 de ani.

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Angelina Jolie, care a suferit o dublă masectomie, urmată la trei ani de divorţul dificil de Brad Pitt, pe care îl iubise vreme de aproape 10 ani. Mamă a şase copii, Angelina a trecut prin momente grele, dar iată că soarele începe să răsară pe strada ei.

Angelina Jolie a pozat goală şi arată sexy. Nu mai are 34 de kilograme

După problemele de sănătate şi divorţul chinuitor de Brad Pitt, Angelina Jolie pare că redevine frumuseţea de altădată. Nu doar că este în atenţia presei în această perioadă cu rolul din noul film 'Maleficent: Suverana Răului', dar tocmai a lăsat cu gura căscată o lume întreagă pozând dezbrăcată pentru Madame Figaro.

Din fotografie este evident că actriţa arată splendid la 44 de ani, dar şi că, din fericire, a reuşit să ia în greutate, după ce în anii trecuţi,d in cauza problemelor care parcă nu se mai terminau, ajunsese să cântărească 34 de kilograme. Lucru extrem de grav la înălţimea ei de 1’70.

Angelina Jolie, mărturisire-şoc despre Brad Pitt: dependent de alcool şi gelos

Angelina a vorbit acum ceva vreme despre problemele în mariajul cu Brad Pitt pentru Entertainment Today, dezvăluind că dependenţa de alcool a actorului a degradat relaţia dintre ei:

‘Nicio relaţie nu e în alb sau negru, sunt multe zone gri. DEşi eu şi Brad am avut divergenţe în multe aspect, cee ace a dus în primul rând la divorţ a fost diferenţa majoră de perspectivă în cum să ne creştem copiii. (…) Dependenţa de alcool l-a făcut să rateze numeroase oportunităţi la Hollywood. Avea chiar şi gelozii că nu îl las eu să-mi promoveze proiectele. În fine, este totuşi tatăl copiilor mei şi nu vreau să vorbesc prea mult despre problemele noastre.’