Dacă în Las Fierbinţi este o tânără frumoasă şi naivă, în viaţa de zi cu zi se schimbă rolul! Anca Dumitra (32 de ani), interpreta Gianinei din Las Fierbinţi, este la fel de frumoasă, însă e fată serioasă şi ”cu bărbat acasă”. Care iubit aţi putea spune… Ei, unul pe care îl ţine ascuns de ochii lumii, dar cu care pare să trăiască momente foarte frumoase. Are o relaţie serioasă, iar asta pare că o face să înflorească la fiecare pas.

Anca Dumitra din Las Fierbinţi este una dintre actriţele cele mai îndrăgite de la PRO TV. Serialul are un succes imens, iar personajele lui se numără de o notorietate binemeritată. Pe lângă faptul că are un rol de ”păpuşică” naivă, Gianina le-a atras atenţia telespectatorilor şi cu frumuseţea ei. Mulţi s-au întrebat imediat dacă aşa o fată este singură sau are iubit.

Acest aspect a fost lăsat mult timp deoparte de către Gianinuţa, însă nu s-a mai putut ascunde şi de paparazzi. Aşa se face că Anca Dumitra a fost fotografiată alături de un tânăr misterios, înalt şi foarte atrăgător. Dar cine este acesta?

Paradoxal, Anca Dumitra susţine că nu i-a plăcut comedia prea mult în timpul facultăţii. S-a remarcat cu roluri mai serioase, mai… dramatice, însă nu s-a simţit în largul ei în astfel de roluri comice.

„În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Am făcut numai chestiile dramatice din şcoală, le-am cam bifat pe toate. Şi apoi a venit treaba asta cu serialul şi m-a luat şi pe mine prin surprindere, că nu ştiam că am şi latura asta comică”, povesteşte Anca Dumitra.

Actriţa Anca Dumitra (31 de ani) face parte din distribuţia piesei „Vrăjitoarele din Salem“, după un text de Arthur Miller, în regia lui Vlad Cristache, pusă în scenă la Teatrul „Toma Caragiu“ din Ploieşti. O interpretează pe Abigail Williams, o tânără „posedată de diavol“, un pesonaj total diferit faţă de cel cu care actriţa şi-a obişnuit publicul în serialul de televiziune.

SURSA: Cancan.ro