Stabiliţi la Londra de câteva luni, soţii David şi Victoria Beckham şi-au cumpărat o proprietate cu 48 milioane de euro, după ce şi-au vândut-o pe cea din Hertfordshire (nordul Londrei).

Potrivit The Sun şi Daily Star, vila soţilor Victoria şi David Beckham are patru etaje, câte un ecran HD waterproof în fiecare cameră, un salon de cosmetică privat, garaj subteran în care fostul fotbalist îşi poate aduce maşinile, o sală de sport, birou şi spaţiu pentru masaj. Şi, cum la familia Beckham securitatea este la mare preţ, proprietatea dispune de un tunel prin care se poate ajunge în permanenţă într-un loc secret. Fosta Spice Girl va avea două camere în care să îşi depoziteze bogata colecţie de încălţăminte.

Principala grijă a părinţilor este însă confortul celor patru copii. 'Îşi petrec altfel timpul de când David nu mai joacă fotbal. Noua casă este un proiect şi un loc pentru copii, îndeosebi pentru Harper... Va fi casa copilăriei de care îşi va aminti când va fi mai mare', a spus o sursă în The Sun. De altfel, etajul al doilea este destinat în întregime copiilor