Nana Mouskouriva susţine un concert la Sala Palatului, pe 5 martie, evenimentul fiind cuprins în turneul „Happy Birthday” al artistei, informează un comunicat al organizatorilor.

Artista va fi acompaniată de instrumentişti francezi şi va susţine un concert care va cuprinde şlagărele care au făcut-o celebră.

„Happy Birthday Tour” marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât şi compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

Nana Mouskouri s-a evidenţiat în lumea artistică graţie vocii sale unice, fiind înzestrată cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis să atingă note înalte şi să producă sunete cristaline. De-a lungul carierei de aproape 60 de ani, artista a înregistrat peste 1.500 de melodii, în 12 limbi. Nana Mouskouri este una dintre cântăreţele cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, concurând cu Beatles şi Elvis Presley în topul celor mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. În ultimii 30 de ani, artista a susţinut în medie 100 de concerte pe an, în toată lumea.

Biletele se găsesc la Sala Palatului şi online, pe vandbilete.ro şi eventim.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 90 de lei — categoria a IV-a, 120 de lei — categoria a III-a, 170 de lei — categoria a II-a, 250 de lei — categoria I şi 350 de lei — categoria VIP.