Fosta soţie a lui Putin a declarat într-un interviu că fostul său soţ este mort de câtva timp. Ludmila Putin a mai declarat că ea, împreună cu fiicele lor, au refuzat să joace rolul infam, propus de către elitele care conduc lumea, adică acela de a fi în continuare prima doamnă a Rusie, alături de sosia acestuia.

Ludmila a mai declarat că viaţa alături de Vladimir Putin a fost un infern. Umilinţe, bătăi, narcotice, toate acestea au făcut parte din viaţa sa. Am fost o prizonieră, spune Ludmila. Acum, ea se teme că viaţa ei şi a celor două fiice este în pericol.

În ceea ce priveşte evenimentul dispariţiei lui Putin, ea susţine că în acea noapte, Putin a stat de vorbă cu fiicele sale, după care a dispărut şi nu s-a mai întors acasă. După dispariţia lui Putin, ea a fost ameninţată, casa răvăşită de numeroşii agenţi care au controlat fiecare bucată de hârtie. Aceştia au sfătuit-o să tacă, pentru că altfel va muri.

Dispariţia şi implicit eliminarea lui Putin, au fost gândite de mult timp. În acest sens au fost pregătite pentru a lua locul lui Putin mai multe sosii. Când una dintre ele a ajuns la performanţa dorită de elitişti, Putin a fost înlăturat.

Pentru că ea nu a acceptat rolul de soţie a unei sosii, elitiştii au inventat divorţul lui Putin de Ludmila

 

În prezent, Ludmila şi cele două fiice ale sale, trăiesc în străinătate, sub identităţi false. Ea susţine că în Rusia a fost pregătită o sosie şi pentru ea. O perioadă de timp, Putin nu a mai apărut în public, situaţie care a ridicat multe semne de întrebare în lumea politică.

După apariţia sa, din 15 martie 2015, rumorile s-au amplificat. Cel care a apărut în public, este cu adevărat Putin?

Absenţa lui Putin a fost pusă pe seama faptului că el a fost bolnav, sau că a devenit tatăl unui bebeluş.

Cu toate acestea, mulţi politicieni, dar şi prieteni de-ai lui Putin, au observat că persoana care s-a prezentat ca fiind Putin, în carne şi oase, este diferită faţă de cel pe care l-au cunoscut.

Jurnalista Tania Rahmanova susţine că la Kremlin a avut loc o lovitură de stat, după moartea opozantului său, Nemţsov. Jurnalista a mai declarat că ne rămâne ce ne rămâne, adică o sosie. Putin, ca fost ofiţer al KGB, poate că devenise prin uriaşa sa putere incomod pentru o parte din elita rusească, dar şi mondială.

Este ştiut faptul că mulţi preşedinţi de stat au avut sosii, pe care le foloseau atunci când ei veneau în contact cu mulţimea şi pericolul unui atentat era major. Alexei Navalnîi, unul dintre opozanţii lui Putin, a declarat într-un interviu că la Minsk, februarie 2015, nu a fost Putin, ci una dintre sosiile sale.

Comportamentul ciudat, diferenţe mari în înfăţişare şi gesturi, dar şi o cicatrice pe care sosia o are deasupra sprâncenei, i-au făcut pe mulţi participanţi, să-i dea dreptate lui Navalnîi. Stalin a fost unul dintre preşedinţii cu cele mai multe sosii. Istoricii susţin că el ieşea foarte rar în public, preferând să trimită o sosie de a sa, la evenimente care se organizau în contact cu mulţimea.